A la Clínica Dental Artés a Palamós oferim tots els serveis odontològics, amb professionals d'extensa experiència i formació, així com la tecnologia més avançada.

OFERIM TRACTAMENTS INTEGRALS I PERSONALITZATS

ESPECIALITAT - ENDODONCIA

Clínica dental Dra. Raquel Artés

La teràpia endodóntica consisteix en l'extirpació total de la polpa dental.

S'aplica en peces dentals fracturades, amb càries profundes que presenten lesions en el seu teixit pulpar que es coneixen com pulpitis.

Aquesta és irreversible i l'única opció terapèutica és l'extirpació total de la polpa dental, i la obturació tridimensional del conducte dentari. La pulpitis està freqüentment provocada per càries dentals profundes que arriben a la polpa dental i produeixen infecció a la mateixa, originant dolor continu i permanent que augmenta amb estímuls freds, calents, aliments dolços o àcids.

No sempre estarà indicada l'endodòncia en dents amb polpa necròtica o lesió irreversible, es podrà optar per l'extracció de la peça dental quan hi ha impossibilitat de restaurar la mateixa, s'han produït reabsorciones dentals importants, hi ha perforacions de les arrels dentals, fractures verticals o malaltia periodontal greu.

També en dents sense valor estètic o funcional, per exemple en queixals del judici sense antagonista amb el qual pugui ocloure per mastegar o en altres circumstàncies

Diagnòstic personalitzat.

Contacte - Email

Demanar Hora
Demanar Informació

Contacte

telèfon

972 318 492
Demanar Informació

Trucans

WhatsApp

972 318 492
Demanar Informació

Chat