A la Clínica Dental Artés a Palamós oferim tots els serveis odontològics, amb professionals d'extensa experiència i formació, així com la tecnologia més avançada.

OFERIM TRACTAMENTS INTEGRALS I PERSONALITZATS

ESPECIALITAT - TRACTAMENT ACID HIALURONIC

Clínica dental Dra. Raquel Artés

Com funciona: El tractament consisteix en un farcit durant el qual s’injecta àcid hialurònic a la pell amb l’ajuda d’una xeringa molt fina, sense causar cap dolor. El producte es dipositarà sota la pell, donant-li un aspecte suau, natural i juvenil. Una sessió té una durada d’uns 30 minuts..

Avui, l’àcid hialurònic és un dels filtres més segurs disponibles. El seu efecte és visible de 6 a 9 mesos. A partir d’aquest moment, l’àcid hialurònic és completament absorbit per la pell ja que és un producte completament natural. La majoria de pacients assisteixen a una segona sessió entre els 6 i els 12 mesos després de la primera sessió..

Quan es recomana?

Els plecs nasolabials, Arrugues i plecs al voltant dels llavis i la boca, Línies solcades i peus de corb, Arrugues del front horitzontals

Els avantatges principals són:

S'absorbeix lentament. És un producte natural. No hi ha problemes d’al·lèrgia ni rebuigs. No cal anestèsia, ja que s’aplica amb agulles primes que no provoquen cap dolor. Ajuda a mantenir els nivells d’hidratació de pells envellides. Estimula la circulació perifèrica.

Diagnòstic personalitzat.