A la Clínica Dental Artés a Palamós oferim tots els serveis odontològics, amb professionals d'extensa experiència i formació, així com la tecnologia més avançada.

OFERIM TRACTAMENTS INTEGRALS I PERSONALITZATS

ESPECIALITAT - IMPLANTOLOGIA MÍNIMAMENT INVASIVA

Clínica dental Dra. Raquel Artés

La implantología dental es la disciplina de la odontología que s'ocupa de l'estudi dels materials aloplàstics dins o sobre els ossos de maxil·lars per donar suport a una rehabilitació dental.

Té com a objectiu substituir dents perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d'un implant dental a l'os maxil·lar o mandibular.

Actualment comptem amb noves tècniques mínimament invasives, que encara que no puguin realitzar-se en tots els casos, sí que ens donen l'opció d'aplicar-les com a alternativa a la cirurgia tradicional.

Aquest tipus de noves tècniques ens permetran reduir al màxim les complicacions postoperatòries que sí que tenim, de vegades: Inflamació hemorràgia, dolor, etc.

Amb això millorarem enormement el benestar del pacient després de la col·locació dels nostres implants dentals.

Aquestes tècniques es poden realitzar amb petites incisiones y aparells endoscòpics reduint el temps d'intervenció, així com la recuperació dels pacients. Un bon diagnòstic i estudi del cas per part de l'especialista, ens ajudarà a seleccionar el tipus de tractament i tècnica quirúrgica a realitzar.

Diagnòstic personalitzat.

Contacte - Email

Demanar Hora
Demanar Informació

Contacte

telèfon

972 318 492
Demanar Informació

Trucans

WhatsApp

972 318 492
Demanar Informació

Chat